Aktuality

07.03.2024 Celý článek

Návštěvy na odděleních gerontopsychiatrie

Od 7.3.2024 je zrušen zákaz návštěv na všech stanicích gerontopsychiatrie. Bc. Červen…

15.02.2024 Celý článek

JARNÍ PRODEJNÍ VÝSTAVKA

  JARNÍ PRODEJNÍ VÝSTAVKA

   DĚTSKÉHO A DOROSTOVÉHO

Jaro na dětském oddělení

30. 5. 2019


Bohužel, vzhledem k proměnlivosti počasí jsme trávili s našimi dětmi hodně času v prostorách oddělení. Abychom si ho užili, vymýšleli jsme zajímavé aktivity, které by děti něco naučily a současně z ní také měli i něco navíc. Ideálním řešením je příprava něčeho dobrého k snědku.
Na jejich přání se učili dělat šneky z listového těsta plněné salámem a sýrem. Moc se povedly a hlavně všem chutnaly.


Dalším kuchařským výtvorem byly v předvelikonoční čas jidáše z kynutého těsta. Děvčata si připravila s pomocí sestřiček kynuté těsto a pak z něj tvořily různé uzly a copy. Po upečení se potřely rozpuštěným medem s máslem, aby byly slaďoučké. Byla jich hromada, ale vše se snědlo.


A největší akcí, kterou jsme si všichni v dubnu moc užili, bylo sportovní odpoledne se st. 3. Pacientky si pro děti připravily spoustu atraktivních sportovních disciplín, dokonce jako na správné sportovní akci nechyběl ani obří plyšový maskot, který různě pomáhal a povzbuzoval malé závodníky. Moc bychom chtěli touto formou poděkovat všem zúčastněným ze st. 3 včetně personálu, že nám zajistili úžasné odpoledne včetně balíčků s dobrotami pro každého účastníka. Počasí přálo a akce se moc vydařila.


Naše poděkování patří také dalším stanicím z oddělení D, které na nás pravidelně myslí s přípravou sportovního odpoledne a s drobnými zásobami sladkostí od propouštěných pacientů.
Všem moc děkujeme

 

Článek ve formátu pdf k vytištění zde

 

FOTOGALERIE